![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/06/25-tomatdyppelse-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
2-3 store blommetomater
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvins-eddike
1 spsk. hakket persille
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. paprika
Salt og peber
Tilbehør
Tzatziki
Udkern tomater og peberfrugt og skær selve frugtkødet i små tern. Hak løget fint. Rør resten af ingredienserne sammen og vend løg, tomat og peberfrugt i marianden. Server med fladbrød og en tzatziki. Begge dele medbringes i bøtter med holdbare lukkede låg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere dyppelse...
Purløgsmayonnaise
med vagtelæg
Aioli
Rød mojo
Pesto
Bagt tomatsalsa
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)