Opskrifter

Appelsin-rødkål

Onsdag, 8. december 2010af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Hanne L. Pedersen fra Munkebo. Se hendes opskrift på appelsin-rødkål her

Læsernes bedste opskrift: Appelsin-rødkål

1 rødkål
1 dl appelsinsaft
Revet skal af 1 usprøjtet appelsin
1 dl eddike
1 dl vand
1-2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker

Snit rødkålen fint og kog den op med en blanding af eddike, vand, appelsinsaft og revet appelsinskal. Lad rødkålen koge under låg i 35 min., til den er mør og smag til med sukker og vaniljesukker. Server rødkålen varm eller kom den straks på skoldede glas eller i en fryseegnet beholder.

Ikke til appelsin-rødkål? Prøv en rødkålssalat med Amarena-kirsebær

Madopskrift: Hanne L. Pedersen

Find flere opskrifter her...
And med tyttebærsovs og rødkål
Svinekød med rødkål

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop