Opskrifter

Aspargessalat med ærter

Onsdag, 15. juni 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Denne sunde og grønne aspargessalat er en dejlig let ret til frokost eller aften. Denne indeholder bl.a. ærter, spirer, æg og ricotta.
(2 pers.)

Det skal du bruge til aspargessalat med ærter:

Prøv også: Varm aspargessalat ½ pakke spirer (fx rødbedespirer) 2 dl blandet salat 200 g ærter til at bælge 250 g grønne asparges 1 dl ricotta 2 æg Salt og peber 1 usprøjtet citron 3 spsk. olivenolie

Sådan laver du aspargessalat med ærter

Fordel spirer og skyllet salat i to dybe tallerkner. Bælg ærterne og drys over. Knæk enden af de grønne asparges og skær aspargesene i mindre stykker. Damp dem i letsaltet vand i 30 sek. Afkøl under koldt vand og læg dem over salaten. Læg en spsk. ricotta i et hjørne af salaten. Spejl æggene og læg dem over salaten. Drys med salt, peber, riv citronskal og pres saft over. Dryp lidt olivenolie over. Servér med ristet eller grillet brød. Prøv også: Grønne asparges i panko med soja
Abonnement på Familie Journal