Opskrifter

Bøf stroganoff med okseinderlår og bacon

Tirsdag, 3. marts 2009Opdateret 5. majaf Kristina Miechels
Denne bøf strogranoff er med okseinderlår, bacon og dejlige champignoner. Denne ret er helt perfekt på en kold aften, og så kan den serveres med ris eller kartofler.
25 min
4 personer
Bøf stroganoff
150 g bacon i tern
500 g okseinderlår el.klump i strimler
3 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. paprika
1 løg
250 g champignoner
1 spsk. smør
2 dl okseboullion
1 ds. flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 dl cremefraiche 18%

Fremgangsmåde

  1. Rist baconternene gyldne i en gryde.
  2. Vend oksestrimlerne i mel blandet med salt, peber og paprika og brun det sammen med baconternene.
  3. Hak løget fint og skær champignoner i skiver.
  4. Tag kødet op og svits løg og champignoner i smørret et par min.
  5. Læg kødet tilbage i gryden, drys resten af melblandingen over og hæld bouillon og flåede tomater ved.
  6. Lad retten simre under låg i 10-15 min., til kødet er mørt.
  7. Bland tomatpure og cremefraiche og rør det i lige inden servering.
  8. Server med dampede ærter og kartoffelmos.