Opskrifter

Børnepølser med agurkesalat

Tirsdag, 19. februar 2013af Redaktion
Hvis der også skal være lidt til de voksne, kan du pensle med sennep, pesto eller tapanade i stedet for

Ingredienser til pølser med agurkesalat

(3 pers.)

6 pølser
6 træspid
2 spsk. ketchup
1 pakke pizzadej, gerne fuldkorn
1 æg
1 spsk. sesam
1 agurk
2 gulerødder
2 snackpebre
1 dl eddike
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
Peber

Fremgangsmåde

Del dejen i 6 firkanter og smør hver firkant med sennep eller ketchup. Sæt hver pølse på en pind og pak dem ind i dejstykkerne. Pensl med sammenpisket æg, drys med sesam og bag dem midt i ovnen ved 175° i 15 min. Skær agurk og gulerødder i tynde skiver med en kartoffelskræller. Skær snackpeberne i tynde ringe. Pisk eddike, vand, sukker, salt og peber, til sukkeret er helt opløst, hæld det over grønsagerne og lad det trække i mindst 20 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Grove pølsebrød
Pølsegryde

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop