(4 pers.)
Det skal du bruge til brændende kærlighed:
Prøv den klassiske version her: Brændende kærlighed
1¼ kg skrællekartofler
2 spsk. smør
2-3 dl mælk
Salt og peber
4 løg
2 spsk. olivenolie
200 g chorizopølser
1 bdt. persille
Sådan laver du brændende kærlighed
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem helt møre.
Hæld vandet fra og mos dem med kartoffelmoser eller piskeris.
Rør smør i mosen og spæd med lun mælk, til mosen er blød.
Smag til med salt og peber.
Skær løgene i skiver og svits dem i olie på en pande, til de er lysebrune.
Skær chorizoen i skiver og steg den sammen med løgene i ca. 10 min.
Vend hakket persille i løg og pølser og anret blandingen oven på kartoffelmosen.
Servér brændende kærlighed som en hovedret eller som tilbehør til andre spanske delikatesser.
Prøv også: Kartoffelmos med rodfrugter