Opskrifter

Broccolipande med bacon

Torsdag, 3. november 2011af Redaktion
Middag med masser af broccoli

(2 pers.)
20 min. + 30 min. i ovn

50 g bacon i små tern
1 skalotteløg i tynde skiver
Lidt timian
1 stort broccoli
2½ dl piskefløde
4 æg
50 g revet emmentaler
50 g revet parmesan
Salt og peber

Tilbehør
Flutes og salat

Steg bacon på en pande med høj kant. Kom løg og timian ved, når det er ristet, og fedtet trængt ud. Del broccolien i buketter og giv et opkog. Rør fløde, æg, ost og salt og peber sammen. Hæld osten over baconen i panden, hvor der er slukket. Læg broccoli i som mønster. Læg alufolie på og stil i ovnen ved 180° i 30 min. Server med brød og grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

HOLD MADEN FRISK

Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her

Find flere opskrifter her...
Piraternes kyllingesalat
Rødbeder Wellington
Aubergineruller med smag af Middelhavet











Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop