Opskrifter

Cajunrejer

Mandag, 8. august 2011af Redaktion
Hurtig og lækker middag til de lune aftener

(3-4 pers.)

1 kg store rejer med skal, 300 g pillede
600 g kartofler
2 majskolber
150 g chorizopølse
2-3 løg
2 spsk. olie
2 tsk. cajunkrydderi el. cayennepeber, paprika og koriander
8 semidried tomater i olie


Pil rejerne. Skrub kartoflerne og skær dem i lidt mindre stykker. Skær majsene i 3 cm tykke skiver. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Læg majsene i gryden, når kartoflerne er godt og vel halvmøre og kog dem med i 5 min. Skær pølserne i skiver og løgene i tynde både. Varm olien på en stor pande eller i wok.
Steg pølser, løg, kartofler og majs ca. 5 min. ved gode varme. Tilsæt cajunkrydderi, rejer, soltørrede tomater og lidt af olien og steg det med 1 min.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat med æblesauce
Salat med croutoner og æg
Fiskespid med bagt spidskål






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop