Opskrifter

Champignonbøf

Onsdag, 12. oktober 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Mogens Oddershede fra Thisted. Se hans opskrift på champignonbøf her

500 g hakket oksekød
1 løg
250 g champignon
1 rød peberfrugt
2½ dl cremefraiche
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
Salt og peber

Form kødet til bøffer og brun dem på en pande ved høj varme. Hak løget, skær champignonerne i skiver og peberfrugten i tern. Læg bøfferne på hver sit stykke stanniol og svits champinonerne af på en tør pande.
Fordel champignon, løg, peberfrugt og krydderier over bøfferne sammen med en skefuld cremefraiche og luk staniolen til. Kom staniolpakkerne i ovnen ved 200° i 20 min. og server med en god salat.

Madopskrift: Mogens Oddershede

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Foliebøffer
Siciliansk oksegryde
Hakkebøf med gulerodssalat






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop