Opskrifter

Churros med kanel

Søndag, 27. november 2011af Redaktion
Her er et sandt hit hos både børn og voksne

2½ dl vand
75 g smør
2 tsk. vanilje
2 tsk. kanel
125 g mel
50 g kartoffelmel
4 æg
1 l olie til kogning
1 spsk. flormelis
Chokoladesovs
1 spsk. hakkede nødder

Kom vand, smør, vanilje og kanel i en gryde. Kog det op og rør mel blandet med kartoffelmel i. Bliv ved med at røre, til dejen slipper gryden.
Tag gryden af varmen og lad den afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen, dejen skal være glat og blank. Varm olien op, og når den syder om en tandstik, har olien den rette temperatur. Kom dejen i en kagesprøjte med stjerneskive og tryk dejen ud i stykker på ca. 10 cm.
Lad dem koge, til de er gyldne, og læg dem til afdrypning på fedtsugende papir. Drys med flormelis og server med chokoladesovs og hakkede nødder.

Madopskrift: Kristina Marckmann

BYG DIT EGET KAGEHUS

Byg dit eget kagehus med bagemåtten fra Silikomart. Non-stick overfladen gør det unødvendigt at bruge fedtstof eller mel. Måtten kan købes i Familie Journals Shop for 349 kr.

Find flere opskrifter her...
Flødevafler med rårørte blåbær
Sprøde hjerter
Små limeblomster

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop