(3 pers.)
Det skal du bruge til dyregryde med kartofler:
300 g dyrekød i tern
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 lille ds. koncentreret tomatpuré
3 enebær
2 gulerødder
400 g små kartofler
100 g ærter
Salt og peber
1 bdt. hakket persille
Sådan laver du dyregryde
Brun kødet i olivenolie i en gryde.
Brun løget med.
Tilsæt presset hvidløg, tomatpuré og enebær og dæk kødet med vand.
Giv det et opkog og lad det derpå simre i 20 min. under låg.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Skyl kartoflerne.
Vend begge dele i gryderetten og lad den småkoge i endnu ca. 20 min., eller til kartoflerne er møre.
Vend ærterne i saucen og lad den koge op.
Smag retten til med salt og peber og servér den med et drys persille.
Vi har samlet en masse dejlige gryderetter til dig i galleriet lige her under
Skønne gryderetter














Kalvegryde med vin og krydret drys
Lækker gryderet inspireret af osso buco, men her med appelsinskal
Find opskriften her....
7 / 22


Kyllingefrikassé
Tilfør tilsidst et drys persille som prikken over i'et
Find opskriften her...
8 / 22












Spansk lam i rødvin med rødløgskompot
Lammet simrer mørt i rødvin med krydderurter, og skyen jævnes med picada, som er en blanding af tørt brød, mandler, smør og persille
Find opskriften her...
14 / 22




Portugisisk gryde med gris og muslinger
Rigtig dejlig gryderet med hjertemuslinger, svinekød, og chorizo
Find opskriften her...
16 / 22









