Opskrifter

Dyregryde

Mandag, 28. november 2016af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Lav din dyregryde med dit yndlings vildtkød og lad retten simre. Lune gryderetter er bare dejlige her i efteråret...
(3 pers.)

Det skal du bruge til dyregryde med kartofler:

300 g dyrekød i tern 2 spsk. olivenolie 1 hakket løg 2 fed hvidløg 1 lille ds. koncentreret tomatpuré 3 enebær 2 gulerødder 400 g små kartofler 100 g ærter Salt og peber 1 bdt. hakket persille Denne opskrift på nakkefilet i stegeso er som dyregryde en skøn simreret...

Sådan laver du dyregryde

Brun kødet i olivenolie i en gryde. Brun løget med. Tilsæt presset hvidløg, tomatpuré og enebær og dæk kødet med vand. Giv det et opkog og lad det derpå simre i 20 min. under låg. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl kartoflerne. Vend begge dele i gryderetten og lad den småkoge i endnu ca. 20 min., eller til kartoflerne er møre. Vend ærterne i saucen og lad den koge op. Smag retten til med salt og peber og servér den med et drys persille. Vi har samlet en masse dejlige gryderetter til dig i galleriet lige her under
Skønne gryderetter