Opskrifter

Eriks fiskefad

Lørdag, 21. maj 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Erik Jensen fra Aalborg. Se hans opskrift på fiskefad her

250 g spinat
6 fiskefileter
1 fintsnittet rødløg
250 g champignoner i skiver
1 bundt frisk timian
2 fed hvidløg
Salt og peber
200 g røget laks i skiver
2 hele æg
200 g danablu ost
1 dl fløde 13%
1 stor bundt persille

Skyl spinaten og kom den i et smurt ovnfast fad med fiskefileterne over. Bland rødløg, champignoner, timian, knust hvidløg, salt og peber og fordel blandingen over fisken. Læg lakseskiverne, så de dækker fadet og rør æg, ost og fløde sammen. Hæld æggemassen over laksen og bag fiskefadet ved 200° i 35 min. Drys med hakket persille og server med flutes eller nye persilledryssede kartofler og koldt smør.

Madopskrift: Erik Jensen

DAMP DINE RÅVARER

Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Fiskeburger
Bagt laks med persille
Lakselasagne






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop