Opskrifter

Fisk med bønnerisotto

Tirsdag, 13. september 2011af Redaktion
Nem hverdagsret

(1 pers.)

1 hakket skalotteløg
60 g risottoris
1 spsk. olivenolie
3 dl hønsebouillon
75 g grønne bønner
150 g sejfilet
1 spsk. olie
Salt og peber
25 g revet parmesanost
1 spsk. hakket persille

Tilbehør
Brød

TIP

Krydderurter som dild og persille kan med fordel købes i større portioner, når de er billige, og gemmes til senere. Krydderurterne skal blot skylles og løsfryses som hele kviste i fryseposer. Når krydderurterne er frosne, kan de grove stilke let sorteres fra, og resten er klar til brug direkte fra fryseren.

Svits løg og ris let i olien, uden at det tager farve. Tilsæt 1 dl bouillon og lad risen opsuge væden. Skær bønnerne i mindre stykker og tilsæt resten af bouillonen lidt ad gangen. Tilsæt bønnerne sammen med den sidste dl bouillon og lad risottoen småsimre, til konsistensen er som en lind grød. Krydr sejfileten med salt og peber og steg den ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Vend parmesanen i risottoen, smag til med salt og peber og anret fisken på den cremede risotto.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fiskefingre med remouladesovs
Lynstegt kylling med peanuts
Cajunrejer

Få gode ideér til hurtig aftensmad på de travle hverdage...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop