Opskrifter

Fisk med peberfrugter

Tirsdag, 4. september 2012af Redaktion
Supernemt fad med fisk, peberfrugter og oliven

(2 pers.)
25 min.

2-3 røde og gule peberfrugter
1 løg, hakket
3 fed hvidløg, hakket
12 oliven gerne i forskellige farver
2 kviste rosmarin
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
3-400 g hvid, fast fisk
1 citron

Tilbehør
Kogte ris

Fjern frøstolene og snit peberfrugterne i strimler på langs. Kom olien i en stor pande og steg peberfrugterne i 10 min. ved svag varme. Kom løg og hvidløg ved sammen med mindre kviste af rosmarin og smag til. Hæld blandingen i et lille, ovnfast fad, læg fisken drysset med salt og peber øverst og drys oliven over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 10 min. Server med kogte ris.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Pasta med citrusrejer
Letsaltet laks med spinat
Pocheret fisk med chokolademole




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop