Bulgursalat med skinke

Bulgursalat med skinke er en smagfuld og hurtig ret, der tilfredsstiller både sulten og smagsløgene.
Af
Af Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft
Bulgursalat med skinke
30 min
4 personer
Bulgursalat med skinke:
3 dl bulgur
5 dl grøntsagsbouillon
8 skiver lufttørret skinke
1 lille honningmelon eller anden melon, f.eks. kantalup
200 g vindruer
65 g rucola
125 g feta
50 g græskarkerner
Dressing:
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
½ citron
½ tsk. peber
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk koriander

Fremgangsmåde:

Dressing:

  1. Pisk olie, eddike og citronsaft til en ensartet konsistens.
  2. Bland peber samt hakkede krydderurter i, og smag til.
  3. Lad dresssingen hvile i køleskabet.
  1. Kog bulgur i grøntsagsbouillon i 15 minutter. Fjern gryden fra varmen, og lad bulguren trække i 5 minutter.
  2. Vend den varme bulgur med dressingen.
  3. Skær skinke og melon i mundrette stykker, og halvér vindruerne. Bland det hele med bulgur, rucola og smuldret feta.
  4. Rist evt. græskarkernerne let på en tør pande, til de begynder at dufte, og drys dem over salaten lige inden servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.