Opskrifter

Fiskefad med porre

Tirsdag, 15. september 2009af Redaktion
Fisk med flotte farver

(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

1-2 porrer
2 forårsløg
2 røde snackpebre
250 g fladfiskefileter (skrubbe, rødspætte el. ising)
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspeber
2 spsk. citronsaft
1 spsk. smør
1½ spsk. mel
3 dl mælk
50 g revet ost

Vask porre og forårsløg, skær dem i skiver og læg dem i et ovnfast fad. Skær pebrene i tern og læg dem over porrerne. Fold fiskefileterne på midten, læg dem øverst i fadet og krydr med salt, hvidløgspeber og citronsaft. Smelt smørret i en gryde, rør melet i og lad det bage op. Pisk mælken i lidt ad gangen og lad sovsen koge igennem. Hæld sovsen over fiskefadet, drys med revet ost og bag retten ved 175° i 20 min. Server med kogte ris og citronbåde.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere lækre retter med fisk...
Sildehaj med skalotter og sukkerærter
Havkat med rød grapefugt og agurk
Fiskesuppe