Opskrifter

Fiskelasagne

Torsdag, 9. maj 2013af Redaktion
Der er ikke meget arbejde i denne lasagne, for langt det meste klares af ovnen

Ingredienser til fiskelasagne

(4 pers.)

600 g torske- eller sejfilét
100 g rejer
1 løg
1 fed hvidløg
700 g frisk spinat
½ usprøjtet citron
1 spsk. olie
5 dl færdig bechamelsauce
250 g lasagneplader
50 g ost

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien. Tilsæt spinat, citronskal og saft og lad spinaten falde sammen. Skær torskefiléterne i tynde strimler. Smør et ovnfast fad og læg lagvis bechamelsauce, lasagneplader, fiskefiléter, rejer og spinatblanding i fadet, det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys med ost og bag lasagnen ved 200° i 40 min. Serveres med en god tomatsalat til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Lakse-spinattærte med porrer
Muslinger i skjul


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop