Opskrifter

Fiskesalat og fyldig råkost

Fredag, 8. januar 2010af Redaktion
Slankeret fra De Danske Vægtkonsulenter

120 g kogt torsk el. anden fisk uden ben og skind

Dressing
15 g mayonnaise
75 g DDV youghurt 7%
Lidt citronsaft
Salt og citronpeber
Karry
Lidt finthakket løg
Kapers

Råkostsalat
75 g gulerødder
75 g knoldselleri
1 æble

Citronsaft
40 g svesker klippet i små stykker

507 kcal/2118 kJ

  • Fedt: 18 g (32%)
  • Protein: 28 g (23 %)
  • Kulhydrat: 56 g (45%)
  • Fibre: 8 g

Rør mayonnaise sammen med youghurt og smag dressingen til med citronsaft, salt, citronpeber og karry.
Vend torskestykker og finthakket løg i, anret salaten på lidt salatblade og pynt med kapers.
Riv gulerødder, knoldselleri og æble. Bland det hele i en skål og tilsæt citronsaft. Pynt råkosten med de klippede svesker.
Server evt. 30 g varm flute til.


Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Prøv mere fra De Danske Vægtkonsulenter...
Salat med kylling og friske figner
Kartoffelgratin
Kylling i tomat selleri-sovs