Opskrifter

Fyldige hotdogs

Onsdag, 2. juli 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Så er der gourmet hotdogs

Opskrift på fyldige hotdogs

(6 stk.)

Pølsebrød

Lav dine egne pølsebrød
(16 stk.)

25 g gær
5 dl vand
½ dl kærnemælk
1 spsk. salt
1 spsk. olie
300 g groft speltmel
Ca. 400 g hvedemel

Fyld
6 krydrede pølser
1 hjertesalat

Salsa
4 grofthakkede tomater
1 hakket rød chili uden kerner
½ fed hvidløg, hakket
1 tsk. sukker
1 spsk. olivenolie
1 spsk. vineddike
Salt og peber

Fremgangsmåde til hotdogs

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Brød: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk, salt, olie, speltmel og halvdelen af hvedemelet. Kom hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen kan æltes på bordet. Ælt den ca. 200 tag og lad den hæve ca. 1 time. Slå dejen ned, form 16 aflange pølsebrød og læg dem tæt i en lille beklædt bradepande, så de hæver sammen. Lad dem efterhæve i 20 min. Bag dem ved 225º i 15-20 min. og del dem i brød, mens de er varme. Frys evt. de brød, du ikke skal bruge.

Fyld: Bland alle ingredienserne til salsaen og smag den til. Pluk salaten i hele blade og skyl dem. Grillsteg pølserne ca. 10 min., til de er gennemstegte. Saml hotdogsene med salat, pølse og top med salsaen.