Opskrifter

Fyldt skinkemignon med salsa verde

Torsdag, 28. april 2011af Redaktion
Med velsmagende fyld lavet af ærter og feta

(3 pers.)

1 skinkemignon (400 g)
75 g feta
100 g ærter
150 g bacon i skiver
1 bdt. bredbladet persille
2 sardelfileter
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 spsk. sennep
1 dl olie
Peber

Tilbehør
Kogte kartofler og tomatsalat

Hak feta og ærter groft og bland det til en grynet masse. Skær en lomme i mignonen og kom fyldet i. Læg mignonen i et ovnfast fad med baconen over og steg den i 30 min. ved 200°. Hak persille, sardeller, løg, hvidløg og kapers fint og bland det med sennep. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med peber. Server med kogte kartofler og tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Skinke med spidskålssalat
Italiensk skinkefad
Marineret kyllingebryst og salat







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop