Det skal du bruge til græskinspireret fisk i fad
(2 pers.)
400 g mindre kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. oreganoblade
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ usprøjtet citron
2 tomater
3-400 g filet af hvid,
fast fisk, kulmule,
torsk el. lign.
4 kviste persille
Sådan laver du græskinspireret fisk i fad
Skrub kartoflerne og skær dem i både.
Pil løget og skær det i skiver. Pil og hak hvidløget. Hak oreganoen.
Kom kartofler, løg, hvidløg og oregano i en pande med olivenolie. Steg det 5 min. ved medium varme.
Kom det i et ovnfast fad, og steg 20 min ved 180º. Skær citronen i tynde både, skær tomaten i både, og kom begge dele op til kartoflerne.
Steg videre i 15 min. Skær fisken ud og læg den øverst, og steg ca. 10 min. Drys med persille og servér med brød