Opskrifter

Grønne fristelser

Lørdag, 12. april 2014af Redaktion
Dejlig salat til påskefrokosten

Ingredienser til grøn salat

(4 pers.)

1 fennikel
½ spidskål
1 stor bdt. bred-
bladet persille
2 skalotteløg
100 g champignon
100 g feta

Dressing
Saften af ½ citron
1 tsk. balsamicoeddike
1 tsk. soja
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde til grøn salat

Rens fennikel og kål og snit det meget tyndt. Drys det med salt og lad det trække i 20 min. Pil bladene af persillen og skyl dem. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Rør dressingen sammen og hæld den over champignon og løg. Skyl saltet af fennikel og kål og vend dem og persillebladene i champignonen- løgblandingen. Drys smuldret feta over salaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Lammekølle a la Provence
Lammesalat med korender


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop