Opskrifter

Gulerødder i karry

Tirsdag, 13. november 2012af Redaktion
Lækker aftensmad med gulerødder som hovedbestanddelen

Ingredienser til gulerødder i karry

(2 pers.)

3 gulerødder
2 persillerødder
2 spsk. solsikkeolie
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt koriander
Salt og peber
2 stilke citrongræs
3 skalotteløg
2 cm frisk ingefær
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 tsk. gurkemeje
1 dl æblejuice
2 dl kokosmælk (eller piskefløde)
200 g frisk spinat
1 lille bdt. frisk koriander
1 dl jordnødder

Tilbehør
Basmatiris og evt. papadums

Sådan gør du
Skræl rødderne, skær dem i store, grove stykker og vend dem grundigt med olie, kanel, koriander, salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 180° i 20 min. Snit og hak citrongræs, løg og de andre krydderier og steg dem i olie ved lav varme og tilsæt gurkemeje. Lad det simre i olien i 10 min. Vend rødderne i sammen med juice og kokosmælk og giv dem et opkog. Tjek om rødderne er møre, som du vil have dem. Sluk og vend spinaten i. Server med de hakkede koriander, jordnødder og kogte ris til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Boller i karry
Skipperlabskovs

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop