(2 pers.)
Det skal du bruge til hakkebøffer stegt som vildt med blåbærsauce:
400 g hakket oksekød
2 skiver bacon
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
1 dl kalvebouillon
2 spsk. tyttebærgelé
100 g blåbær evt. blandet med brombær
½ dl piskefløde
1 buket broccoli
Tilbehør: Kartoffelmos eller kartoffel-sellerimos
Prøv også: Hakkebøffer med bearnaisecreme
Sådan laver du hakkebøffer stegt som vildt med blåbærsauce
Form bøffer af kødet og læg en skive bacon rundt langs kanten.
Brun bøfferne i olie på en meget varm pande i 2 min. på hver side, skru ned og steg dem videre i 4-5 min. på hver side, til kødet er gennemstegt.
Krydr med salt og peber og tag kødet af panden.
Kog panden af med balsamico og bouillon.
Tilsæt gelé, vend bærrene i og lad det hele småkoge i 2 min.
Rund saucen af med fløde og smag den til.
Damp broccolien, der er delt i buketter, i 2 min. over vand med salt og servér det hele med den valgte mos.
Prøv også: Tarteletter med svamperagout