Hindbærchokolade

360 g sukker
2½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
50 g smør
½ dl lys sirup
100 g frosne, optøede hindbær
1 spsk. krymmel
50 forme
Kom sukker, fløde, chokolade, smør og sirup i en tykbundet gryde og varm langsomt op, til sukkeret er opløst. Skru op til middelhøj varme og lad det koge i 7 min. Tag gryden af varmen og lad den køle, til massen er lunken. Purér hindbærrene gennem en sigte, så der er ca. ½ dl. Pisk chokolademassen, til den bliver lysere i farven, tilsæt hindbærpuréen og bland godt. Kom blandingen i en sprøjtepose og fyld den i små forme og pynt med krymmel.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DE FINESTE JULEGODTER
Den smarte julekageform er i silikone, hvis egenskaber gør, at chokoladen, isen etc. nemt falder ud. Formen kan købes for 199 kr. i Familie Journals Shop...
Find flere opskrifter her...
Pistaciefirkanter
Sprøde hjerter
Støbte chokolader med romtrøffel
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop