Opskrift på hvidkålssuppe med bacon
(4 pers.)
250 g bacon
1 løg
olie
¼ hvidkålshoved
375 g kartofler
3 gulerødder
1¼ l vand
2 hønsebouillontern
2 tsk. salt
½ pose suppeurter
SE OGSÅ: Kartoffel-porre-suppe
Fremgangsmåde til hvidkålssuppe
Skær bacon og løg i tern, snit kålen, skær kartoflerne i tern og gulerødderne i skiver.
Svits bacon og løg i olien, tilsæt kålen og lad den svitse med i 2 min. Tilsæt kartofler, gulerødder, vand, bouillontern og salt og lad suppen koge i 20 min.
Tilsæt de frosne suppeurter, kog suppen op og servér med brød.
Flere skønne supper
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...






Relaterede artikler