Opskrifter

Hvidløgsbrød

Fredag, 23. december 2011af Redaktion
Hvidløgsbrødet havde sin storhed i 90’erne, vel at mærke det frosne. Det her er næsten lige så nemt, men smagen er i en helt anden klasse

4 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. smør
1 spsk. friskrevet parmesan
2 spsk. hakket persille
1 ciabattabrød eller anden brød til opvarmning

Pil hvidløgene, hak dem groft og rist dem i olien ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve. Mos hvidløgene med en gaffel og rør dem sammen med smør, parmesan og persille. Skær skiver i brødet uden dog at skære det helt igennem og fordel smørret mellem skiverne. Bag brødet ved 180° i 15 min., til det er sprødt, og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Små langtidshævede brød
Bagels med korn
Dildknækbrød

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop