Opskrifter

Kalvecuvette med couscoussalat

Lørdag, 2. maj 2009af Redaktion
Prøv en lækker kalvecuvette med masser af hvidløg

(4 pers.)
15 min. + 40 min. i ovnen

1 kalvecuvette, ca. 700 g
1 spsk. salt
2 fed hvidløg i skiver
3 dl couscous
2 dl kogende vand
1 tsk. salt
2 spsk. limesaft
2 spsk. olie
1 knsp. peber
1 spsk. hakket persille
1 rødløg
1 rød peber
8 gule cherrytomater


Læg cuvetten i et ovnfast fad og gnid den med saltet. Stik hvidløgsskiverne ned i kødet og steg den i 40 min. ved 200°. Kom couscous og salt i en skål, hæld vandet over og lad det stå i 10 min, evt. overskydende vand hældes fra. Bland limesaft med olie, peber og persille og hæld det over couscousen. Skær rødløg og peberfrugt i tern og halver tomaterne og blad dem i couscousen. Skær stegen i tynde skiver og server med tzatziki.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med kalv...
Pasta med kalvekød og kantareller
Kalvehaleragout
Kalveroulade med champignon og løgsovs