Ingredienser til karrysuppe med ris:
(2 personer)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stilk bladselleri
- 1 spsk. olie
- 150-200 g hakket kyllingekød
- 1 tsk. karry
- Lidt chili
- Salt og peber
- Ca. ½ dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse kokosmælk
- 2 tsk. fiskesauce
- Ca. 6 dl vand eller bouillon
Se også: Kylling i karry med ris
Tilbehør:
- 2 dl ris
- ½ peberfrugt
- 1 forårsløg
Prøv også: Karrysuppe med kylling
Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg og bladselleri, og damp det i olie i en stor gryde. Tilsæt kødet, og rør rundt, til al væske er fordampet. Krydr med karry, chili, salt og peber, og tilsæt tomat, kokosmælk og fiskesauce.
Kom vand eller bouillon ved, og lad suppen koge i 7-8 minutter.
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Hak peberfrugt og forårsløg, og servér suppen med ris og hakket grønt.
Prøv også: Cremet karrysuppe med kødboller