(2 pers.)
(45 min.)
1 porre
1 stang bladselleri
300 g kartofler
1 spsk. olivenolie
½ liter grønsagssuppe
1 dl piskefløde
200 g hvid, fast fisk som lyssej eller torsk
Lidt hvedemel
1 spsk. smør
Salt og peber
½ bundt persille
Tilbehør
Brød
Snit alle urter i små stykker. Brun dem i olie og tag 1 dl fra til pynt. Hæld suppe på resten og kog i 15 min. Blend med fløde og smag til med salt og peber. Vend stykker af letsaltet fisk i melet og steg det sprødt i smør. Anret med stykker af fisk på den varme suppe, drys med de brunede urter og hakket persille. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find masser af opskrifter på gode supper...
Find flere opskrifter her...
Mexicanske fiskeruller
Fiskefrikadeller
Fattigmandssuppe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
