Opskrifter

Kokossuppe med rejer og chili

Torsdag, 6. marts 2014af Redaktion
Nem suppe til hverdagene

Ingredienser til kokossuppe med rejer og chili

(3 pers.)

12 tigerejer med skal
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 tsk. sorte peberkorn
4 limeblade
2 citrongræs
2 chili
5 dl grønsagsbouillon
1 ds. kokosmælk
250 g champignoner
Saften af 1 lime
2 tsk. palmesukker (el. rørsukker)
3 spsk. fiskesauce
6 cherrytomater
2 spsk. grofthakket koriander

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til kokossuppe med rejer og chili

Pil rejerne og rist skallerne i olien ved kraftig varme sammen med hvidløg, peber, limeblade, hakket citrongræs og den ene chili i et par min. Hæld bouillonen i, lad suppebasen koge i 10 min. og hæld den igennem en sigte. Kog suppen op med kokosmælk, rejer, kvarte champignon og den sidste chili i ringe og smag suppen til med limesaft, sukker og fiskesovs. Tilsæt tomater i både og korianderblade og servér med et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Tundeller i tomatsovs
Nem fiskechowder

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop