Opskrifter

Krydrede kyllingelår

Fredag, 28. januar 2011af Redaktion
Saftige kyllingelår med hjemmelavet salsa

(4 pers.)
25 min. + 1 time i ovnen

4 underlår og 4 overlår af kylling
3 fed hvidløg
Salt og peber
Revet skal af 1 ubehandlet citron
Saften af samme citron
2 tsk. sød paprika
2 spsk. olivenolie

Salsa
1 fennikel
1 dl grønne oliven uden sten
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
1 avocado
½ dl hakket, bredbladet persille
Salt og peber

Tilbehør
Ovnristede kartofler og grøn salat

Riv hvidløgene fint og bland med salt, peber, citronsaft og -skal, papirka og olie (du kan også komme lidt chili i, hvis det skal være stærkere). Gnid denne masse på kyllingestykkerne, læg dem i ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 200° i 45-60 min., til kyllingen er gennemstegt. Lav imens kartoflerne, der skal have 40 min. i ovnen, og salsaen, hvor man hakker fennikel, oliven og avocado til små tern, der vendes i citronsaft, olie, persille, salt og peber. Ved servering drysses dette over kyllingestykkerne, og der gives kartofler og salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling med grov pasta og grønt
Kylling i grøn basilikumkarry
Kyllingepie



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop