Lækker kyllingepie med østershatte og hytteost
Her får du opskriften på en lækker pie fyldt med kylling, østershatte, masser af krydderier og hytteost.
Af
af Kristina Marckmann

45 min
3 personer
Kyllingepie
400 g kyllingefilet
100 g østershatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
200 g hytteost
1 dl fløde 9%
2 rl. tærtedej
2 røde peberfrugter
Mælk til pensling
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i tern og brun kyllingen i olien sammen med østershattene, løg og hvidløg.
- Tilsæt krydderier, lad det svitse med i et par min. og vend hytteost og fløde i.
- Læg den ene dejrulle i et smurt tærtefad på 26 cm og kom peberfrugter i strimler og kyllingefyldet over.
- Skær nogle huller i den anden dej og læg den over som låg.
- Klem kanten godt til og pensl med mælk.
- Bag pien ved 190° i 45 min. og servér med en god råkost til.

Hovedretter
Kartoffeltærte med bacon

Hovedretter