Lækker kyllingepie med østershatte og hytteost

Her får du opskriften på en lækker pie fyldt med kylling, østershatte, masser af krydderier og hytteost.
Af
af Kristina Marckmann
Lækker kyllingepie med østershatte og hytteost
45 min
3 personer
Kyllingepie
400 g kyllingefilet
100 g østershatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
200 g hytteost
1 dl fløde 9%
2 rl. tærtedej
2 røde peberfrugter
Mælk til pensling

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og brun kyllingen i olien sammen med østershattene, løg og hvidløg.
  2. Tilsæt krydderier, lad det svitse med i et par min. og vend hytteost og fløde i.
  3. Læg den ene dejrulle i et smurt tærtefad på 26 cm og kom peberfrugter i strimler og kyllingefyldet over.
  4. Skær nogle huller i den anden dej og læg den over som låg.
  5. Klem kanten godt til og pensl med mælk.
  6. Bag pien ved 190° i 45 min. og servér med en god råkost til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.