Opskrifter

Krydrede kyllingespid med agurkesalat

Onsdag, 22. april 2009af Redaktion
Hurtig ret, der smager af noget

(2 pers.)
20 min.

400-500 g kyllingefilet skåret i 2 cm stykker
2 skalotteløg i både
1 cm frisk ingefær
½ rød chili uden kerner
1 hakket citrongræsstilk
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
Salt og peber
2 spsk. olie


Salat
1 lille agurk i tern
¼ ananas i tern
¼ hakket rød chili
1 hakket skalotteløg
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker


Tilbehør
Kogt ris

Bland skalotteløg, ingefær, chili, citrongræs og krydderier med olie i en foodprocessor. Smør det på kyllingestykkerne ved at blande det hele rundt i en skål. Lav salaten ved at blande alle ingredienserne og smage til med citron og sukker. Sæt kyllingestykkerne med marinade på spid og steg dem grillen i 7-10 min. med rundvending. Server med kogt ris og salaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere fugl...
Kalkun, artiskok og løg i salat
Indbagt kylling med rosenkål
Kyllingegryde