Kyllingefileter i gryde med kartofler, gulerødder og estragon

Denne kyllingegryde får et løft med frisk estragon. Du kan dog sagtens vælge andre krydderurter.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Kyllingegryde med kartofler, gulerod og estragon
45 min
2 personer

(2 pers.)
30 min. kogetid

4 kyllingefileter
3 skalotteløg i kvarter
1 gulerod i skiver
8 vaskede faste kartofler i kvarter el. halve
5 dl kyllingebouillon
2 dl (frosne) fine ærter
2 kviste estragon
2-3 spsk. cremefraiche

Tilbehør:
Brød og/eller en let salat

Kom kylling, skalotter, gulerod og kartofler i en gryde med bouillon og kog med låg i 15 min. Tilsæt så ærter og estragon og smag til. Lige før servering røres lidt cremefraiche i, og man kan servere mere ved bordet. Giv brød og en salat til.


Mere med kylling?
Kyllingedeller med varm rødbedesalat
Kylling svampefrikassé

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.