Opskrifter

Krydret kylling med ris

Tirsdag, 4. november 2008af Redaktion
(4 pers.)30 min.300 g blandet basmati med vilde ris6 dl grønsagsbouillon4 kyllingebryststykker med el. uden skind3 tsk. rogan josh- krydderi el. god

(4 pers.)
30 min.

300 g blandet basmati med vilde ris
6 dl grønsagsbouillon
4 kyllingebryststykker med el. uden skind
3 tsk. rogan josh- krydderi el. god kraftig karry/indisk blanding
Lidt hakket chili u. kerner el. tørrede chiliflager
1 dl friske korianderblade
1 spsk. majsolie el. tilsvarende neutral olie
2 røde peberfrugter, udkernede og hakkede
200 g kogte røde el. sorte bønner
1 bdt. snittet forårsløg


Kog risen i bouillonen i 9 min. og lad den trække 9 min. Skær kyllingen i mindre stykker og vend med krydderier. Varm olien i en stor pande eller wok og brun kyllingen i 5 min. Kom peberfrugter ved og steg i yderligere 5 min., før risen, bønnerne og korianderbladene tilsættes. Ved servering drysses med forårsløg og krydderurter.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen



Har du prøvet...
Svinekød i thaigrønt
Kyllingegryde