Opskrifter
Kyllingegryde med champignon og paprika
Torsdag, 2. oktober 2008Opdateret 17. januaraf Helle Brønnum Carlsen
Kyllingelår, svampe, paprika og ris. En sund og velsmagende ret som er nem at gå til. Spis den med ris for at få al smagen med.

50 min
2 personer
10 min. + 40 min. i gryden
(2 pers.)
3 spsk. hvedemel
1 tsk. paprika
Salt og peber
2 overlår og 2 underlår af kylling
Smør til stegning
250 g champignoner i skiver eller kvarte
1 bdt. hakkede forårsløg
2 dl kyllingebouillon
1 dl kvark, græsk yoghurt eller skyr
Tilbehør:
Ris
Bland mel og krydderier og vend kyllingerne i dette. Steg kyllingerne i smørret. Når de er brunede, tages de op, og champignoner og løg steges i samme smør. Tilsættes bouillon og det koger, til det er jævnt. Kyllingen tilsættes igen og koger med under låg i 25 min. Lige inden servering røres yoghurten i, og det serveres med ris.