Opskrifter

Kylling med basilikum

Tirsdag, 5. juli 2011af Redaktion
En supernem ret til en travl aften

(4 pers.)
35 min.

4 store kyllingebryststykker med skind uden ben
Revet skal af 1 usprøjtet citron
1 cm frisk skrællet ingefær
1 tsk. salt
1 dl pesto
Saften af 1 citron
1 bundt basilikum
2 spsk. olivenolie
½ agurk i stave
½ bundt purløg
300 g spinat i strimler

Kom lidt olie i en stor stegepande eller wok. Gør alle ingredienser parat. Brun kyllingen grundigt. Kom citronskal, ingefær og salt ved.
Bliv ved med at brune, til det er lige ved at brænde på. Kom ½ dl vand ved. Lad det koge ind. Lad kyllingen blive netop gennemstegt.
Vend agurk, hakket purløg, pesto og spinat i sammen med citronsaft. Varm igennem. Kom lidt olie i en lille kasserolle og frituresteg blade af basilikum til pynt.
Skær kyllingebrystet igennem 2-3 steder og server. Kan pyntes med knust rosenpeber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Super redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Grydekylling med agurkesalat
Kyllingefrikasé
Stikkelsbærsalat med stegt kylling






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop