(2 pers.)
Det skal du bruge til kylling teriyaki med nudler
2 kyllingefileter
1 lille rød chili
2 cm frisk ingefær
2 spsk. soja
½ bdt. koriander
150 g sukkerærter
2 spsk. teriyaki-sovs
200 g nudler
Prøv også: Kylling på italiensk
Sådan laver du kylling teriyaki med nudler
Læg kyllingestykkene i et ovnfast fad.
Pil og hak chilien. Skræl og riv ingefæren.
Bland chili og ingefær med soja og hakkede korianderstilke, gem bladene til pynt.
Sæt kyllingen i ovnen ved 210º i 20 min., til kyllingen er gennemstegt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Kom sukkerærterne i en gryde med 1 dl vand og damp dem i 30 sek.
Hæld vandet fra og kom teriyakisovsen ved.
Vend kogte, drænede nudler i gryden og anret som bund på to tallerkner.
Læg kyllingen over, drys med korianderbladene og servér.