Asiatisk salat med oksekød

Denne friske asiatiske salat med oksekød er smagfuld og super nem at tilberede. Perfekt til en travl hverdag i familien. Her får du opskriften på asiatisk salat med oksekød.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Asiatisk salat med oksekød

Opskrift på asiatisk salat med oksekød

(3 pers.)

450 g mørt oksekød
1 spsk. sesamolie
2 spsk. woksauce el.
oystersauce
2 hjertesalater
2 avokadoer
1 mango
200 g radiser
1 bdt. forårsløg
2 limefrugter
4 spsk. sød chilisovs
1 rød chili
2 spsk. peanuts
1 bdt. koriander

Prøv også: Asiatiskinspireret salat med skaldyr

Sådan laver du asiatisk salat med oksekød

Skær kødet i tern og svits det i olien et par min.

Tilsæt oystersaucen, svits endnu et par min. og tag det af varmen.

Skyl salat, del den i blade og læg dem på et fad.

Skær avokadoerne over, fjern skrællen og kernen og skær avokadokødet i skiver.

Skræl mangoen, skær kødet af stenen og skær det i tynde stænger.

Skyl radiser og forårsløg og skær dem i tynde skiver.

Læg salat, grønsager og frugter på fadet og fordel kødet over.

Hæld en blanding af limesaft og chilisovs over, drys med hakket chili, peanuts og koriander og servér.

Prøv også: Asiatisk kotelet med risnudelsalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.