Opskrifter

Kyllingefilet med citron-courgettecouscous

Onsdag, 16. juni 2010af Redaktion
Supernem middag på 20 minutter

(2 pers.)
20 min.

120 g couscous
3 dl hønsebouillon
1 spsk. olivenolie
2 courgetter
1 citron
2 kyllingebrystfilet med
skind, uden ben
Salt og peber

Tilbehør
Grøn salat


Bring bouillon i kog og hæld den over couscous i en skål. Lad det trække i 8 min. Sæt kyllingestykkerne drysset med salt og peber i ovnen ved 220°. Riv eller høvl courgetterne og steg dem bløde i olien med salt og peber og saften af den halve citron. Bland det i couscousen og anret som bund for den stegte kylling, der garneres med citron.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere gode retter med kylling...
Grillet kyllingebryst med pesto og melonsalat
Kylling med grønkål
Kyllingebryst med spinat og tomat