Æggekage med bacon, courgette og peberfrugt

Æggekage er den perfekte aftenret, hvis det skal gå lidt hurtigt og samtidig være sundt. Her får du et bud på en rigtig lækker en af slagsen!
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
Æggekage med bacon, courgette og peberfrugt
(3 pers.)

Det skal du bruge til æggekage med bacon, courgette og peberfrugt:

100 g bacon i tern 2 spsk. olivenolie 1 courgette 1 rød peberfrugt 300 g kogte kartofler (gerne en rest) 4 stilke timian 6 æg Salt og peber Tilbehør: Purløg Rugbrød Sennep Prøv også denne mættende æggekage med bønner, tomat og laks

Sådan laver du æggekagen

Brun baconen i 1 spsk. olie på en pande. Læg den derpå på en tallerken. Skær courgette og peberfrugt i tynde skiver og svits dem gyldenbrune i 1 spsk. olie på panden. Skær kartoflerne i tern og lad dem stege med i et par minutter. Kom baconen tilbage på panden. Hak timianen. Pisk æggene med salt, peber og timian og hæld blandingen over grøntsagerne på panden. Skru ned for blusset og lad æggekagen simre ved svag varme, til den er fast. Drys med hakket purløg og servér med rugbrød og sennep. Prøv også: Fars varme morgenpande
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.