(2 pers.)
Det skal du bruge til kyllingelår og grøn salat:
2 store kyllingelår, både over- og underlår
Salt og peber
Lidt olivenolie
1 broccoli
2 æbler
½ citron
2 stilke bladselleri
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 dl skyr
16 valnødder
1 dl rucola
Tilbehør:
Ovnstegte kartofler
Sådan laver du kyllingelår med grøn salat:
Dryp de to kyllingelår med salt, peber og olie og sæt dem i ovnen ved 200º i 45 min.
Skær broccolien i buketter, damp dem i lidt vand med salt i 2 min. og afkøl.
Skær æblerne i både og dryp dem med citronsaft.
Skær bladselleri i skiver.
Rør mayonnaisen med sennep og skyr og vend broccoli, bladselleri, æbler og valnødder i og fold rucolaen i til sidst.
Servér med ovnstegte kartofler.