(4 pers.)
Det skal du bruge til krydrede kyllingelår:
Prøv også: Kyllingelår med bladselleri i blue cheese dressing
½ dl soja
½ dl flydende honning
1 spsk. lys eddike (evt. riseddike)
2 spsk. oystersauce
1 tsk. sennep
Salt og peber
12 kyllingeunderlår
2 tsk. sesamfrø
1 bdt. palmekål
el. broccoli
½ rød chili
2 lime
Tilbehør:
Kogte ris
Sådan laver du krydrede kyllingelår
Start med at blande soja, honning, eddike, oystersauce, sennep, salt og peber i en skål og læg dine kyllingelår i marinaden.
Stil dem derefter på køl i 30 min.
Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200º i 45 min., til kødet er gennemstegt.
Drys med sesamfrø.
Damp de rensede grønsager og anret dem med kødet. Servér de krydrede kyllingelår med ris og halve lime.
Prøv også: Pizza med kylling