Opskrifter

Kyllingelår med grønt

Mandag, 2. maj 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En lækker og simpel opskrift på krydrede kyllingelår. Kog ris og tilføj grøntsager og du har en sund og nem hverdagsret.
(4 pers.)

Det skal du bruge til krydrede kyllingelår:

Prøv også: Kyllingelår med bladselleri i blue cheese dressing

½ dl soja ½ dl flydende honning 1 spsk. lys eddike (evt. riseddike) 2 spsk. oystersauce 1 tsk. sennep Salt og peber 12 kyllingeunderlår 2 tsk. sesamfrø 1 bdt. palmekål el. broccoli ½ rød chili 2 lime Tilbehør: Kogte ris

Sådan laver du krydrede kyllingelår

Start med at blande soja, honning, eddike, oystersauce, sennep, salt og peber i en skål og læg dine kyllingelår i marinaden. Stil dem derefter på køl i 30 min. Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200º i 45 min., til kødet er gennemstegt. Drys med sesamfrø. Damp de rensede grønsager og anret dem med kødet. Servér de krydrede kyllingelår med ris og halve lime. Prøv også: Pizza med kylling