Opskrifter

Kyllingeruller med salatost

Torsdag, 11. august 2011af Redaktion
Skønne ruller med fyld

(2 pers.)
30 min.

2 kyllingefileter
100 g salatost
1 fed hvidløg
4 kviste rosmarin
1 hjertesalat
35 g hakkede, soltørrede tomater i olie
100 g bacon
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød

Skær fileterne igennem på langs, så der fremkommer 4 flade stykker af de to filetter. Rør salatost med hakket hvidløg og tomater og læg dette på hvert kødstykke. Rul som til benløse fugle og luk med kødnål. Drys med salt og peber. Steg bacon sprødt på pande.
Tag af panden og steg rullerne først ved høj varme, så ved lav i alt 20 min. Tilsæt evt. lidt vand. Skyl salaten og lav en dressing af cremefraiche, mayonnaise og dijon.
Vend i salaten og drys med krymmel af stegt bacon. Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Sennepskylling med sølvbedesalat
Kyllingesalat med æblesauce
Kylling med basilikum






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop