Opskrifter

Lam med svampesovs

Onsdag, 31. oktober 2012af Redaktion
Lavkarbo-middag: En god middag med protein og fedt gør dig hurtigt mæt og holder dig mæt længe

(4 portioner)

800 g lammekød (gerne filet)
2 tsk. tørrede urter, f.eks. basilikum, oregano og timian
Salt og peber
1 spsk. smør

Champignonsovs
250 g champignoner
2 spsk. smør
1 spsk. vildtfond eller bouillon
½ dl vand
2 dl fløde
Salt og peber

Tilbehør
250 g grønne bønner

Brun kødet i smørret og drys krydderierne over. Læg kødet i et ildfast fad og lad det stege videre i ovnen i 10-15 min. ved 175°. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Brun dem på panden. Hæld vildtfond, vand og fløde over. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber.
Kog bønnerne i letsaltet vand i 2-3 min.
Skær kødet i skiver. Anret bønner og kød på fire tallerkner og hæld sovsen over.

NYT LAVKARBO-HÆFTE

I uge 45 får du sammen med Familie Journal et nyt hæfte med inspirerende opskrifter efter Lavkarbo-principperne.

Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson

Flere Lavkarbo-opskrifter...
Burger uden følge
Svinegodt med smør
Muskel-mysli

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop