Opskrifter

Lammemørbrad med kantareller

Mandag, 18. juli 2011af Redaktion
En superenkel sommerret

(4 pers.)

2 eller 4 (afhængigt af race og størrelse) lammemørbrad
250 g kantareller
3 hakkede skalotter
½ bundt timian
30 g smør
20 g olie
Salt og peber
250 g nybælgede ærter

Gnid lammemørbrad med salt og peber og steg på grillen eller panden ca. 15-20 min. i alt med mange rundvendinger, til den har den grad af gennemstegthed, du ønsker.
Kom smør og olie på en pande og børst kantarellerne godt. Steg dem ved kraftig varme i 5 min. Drys så med løg, salt, peber og timian og skru ned for varmen.
Steg videre, til de begynder at afgive saft. Tilsæt ærter og lad det lige simre i 2 min. Sluk og server til den stegte mørbrad som en superenkel sommerret - evt. med nye kartofler, brød eller bare ingenting, fordi man ikke orker at spise så meget i varmen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere opskrifter med ærter...


Ærtesuppe med hele
ærter og årgangs-
skinke


Ærtesalat med krab-
ber


Spaghetti med ærter
og courgetter













Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop