(4 pers.)
Det skal du bruge til løgsuppe med gratineret brød:
800 g løg
35 g smør
4 kviste timian
2 laurbærblade
2 dl IPA-øl
1 l grøntsagsbouillon
Salt og peber
4 skiver tykt landbrød
100 g emmentaler
Pynt: 4 stilke bredbladet persille
Prøv også: Løgsuppe med ostelåg
Sådan laver du løgsuppe
Skær løgene i skiver. Sautér dem forsigtigt
i smørret med timian og laurbærblade. Når
de begynder at brune let, tilsættes øllet.
Overhæld det hele med bouillon og kog
det igennem i 5 min. Smag til med salt og
peber. Rist brødet og riv osten over. Gratinér
brødene under grillen i 5 min. Læg en
skive i hver skål med suppe, pynt med persilleblade
og servér suppen rygende varm.
Prøv også: Oksehalesuppe