Opskrifter

Low carb chicken

Onsdag, 10. april 2013af Redaktion
Lækker Lavkarbo-kylling i karry med masser af grøntsager!

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb chicken i karry

(Low Carb chicken til 4 personer)

600 g hakket kyllingekød
1 spsk. smør
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
12 små tomater
8 spsk. skiveskåret porre
Ca. ½ tsk. tørret chili
6 dl vand
1 terning hønsekødbouillon
1 spsk. karry
1 tsk. paprika
2 dl fløde

Sådan laver du low carb chicken

Smelt smørret i en gryde og steg kyllingekødet. Skær peberfrugterne i skiver og tilsæt dem, tomater, porreskiver og chili. Tilsæt vand og bouillon og smag til med krydderier.
Lad suppen koge lidt og hæld så fløden i, lige før retten er færdig.
Fløden kan udelades - men brug i stedet lidt ekstra fedtstof.

Tip: Prøv dig frem med andre grønsager, krydderier og urter. Du kan også bruge kyllingefiléter i stedet for hakket kyllingekød.

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren


Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop





Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød