Opskrifter

Mørbradbøffer med bløde løg

Torsdag, 15. oktober 2009af Redaktion
Klassisk middag serveret med råkost

(3 pers.)
25 min.

650 g kartofler
1 svinemørbrad på 500 g
1 tsk. salt
½ tsk. peber
3 store løg
30 g smør
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl mælk
2 tsk. majsstivelse
2-3 dråber kulør

Kog kartofler møre i letsaltet vand. Skær mørbraden ud i bøffer på 2 cm, bank bøfferne flade og krydr med salt og peber. Skær løgene i skiver og steg dem i halvdelen af smørret ved jævn varme, til de er lysebrune og bløde. Brun bøfferne i resten af smørret ved høj varme på begge sider. Læg bøfferne i et ovnfast fad med løgene over og stil dem i ovnen ved 150° i 10 min. Kog panden af med bouillon og mælk og rør majsstivelse samt kuløren i. Smag til med salt og peber og server med en god råkost.

Madopskrift: Kristina Miechels


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...

Klik her, for at se køkkenskolen om svinemørbrad.

Flere retter med svinemørbrad...
Svinemørbrad med kartoffel-svampegratin
Svinemørbrad med æble-kartoffelmos